Forside Produkter Termoplast Kontakt Om oss Stilling ledig
      Du er her:   > Produkter > RSW > RSW

RSW rørsystem

RSW rørsystem
Samlest-RSW2.jpg Samlest-RSW3.jpg Carmona%20RSW.jpg Samlestokker1.jpg
Plast er for fullt på vei inn som materiale også innen skipsindustrien. Stadig flere redere og verft velger PE -rør og rørdeler for røropplegg til RSW system. Dette på grunn av fleksible løsninger og rask montering. PE -rør har stor utmattingsresistens og god isolasjonsevne.

Samlestokker og spesialdeler blir eksempelvis prefabrikert hos oss, dermed sikres høy kvalitet på produktet med minimal monteringstid ombord.

Ved å delta fra prosjekteringsstadiet til ferdig levert og montert anlegg sørger vi for at kunden får best mulig service, og fleksible løsninger med hensyn på byggemål og funksjon. Vårt egenutviklede produksjonsutstyr for utblokking av rør, og erfarne medarbeidere, gjør at vi kan lage samlestokker og rørdeler med minimale byggemål, nøyaktig etter kundens spesifikasjoner.

Preplast Industrier AS har gode referanser på leveranser av RSW anlegg, og vi sørger for at våre kunder får den beste service og oppfølging, med levering innenfor avtalte tidsfrister.

Samlestokker
Samlestokker av PEHD -trykkrør er en av våre spesialiteter. Ved hjelp av vår spesielle utblokkingsteknikk kan vi lage utstikk i rør med diameter opp til Ø800mm PN6. Samlestokkene kan produseres med minimale byggemål og nøyaktig etter kundens spesifikasjoner. Utstikkene har ingen vinkelrett skjøt, men en strømlinjeformet radius som gir gunstig væskeflyt uten støy og vibrasjoner. Krage/flens, rørstuss etc. blir speilsveist til utstikkene, og dette gir et mye sterkere produkt enn ved ekstrudersveising av rørstusser som ble mye brukt tidligere.

Samlestokkene produseres med tilkoblinger i henhold til DIN norm.

Samlestokker med denne typen utstikk er ideelle for blant annet RSW anlegg, kommunaltekniske anlegg, settefiskanlegg, ventilanlegg og andre steder der man trenger en sterk, fleksibel og nøyaktig tilpasset løsning.


Ønsker mer info
Navn:
E-post:
*
Telefon:


© 2011 - PREPLAST INDUSTRIER AS - Tel: +47 71 26 65 50 - E-mail: post@preplast.no
 
Powered by Uni Micro Web