Forside Produkter Termoplast Kontakt Om oss Stilling ledig
      Du er her:   > Produkter > Plastvarer
Andre materialer på bestilling
Preplast lager Plater, bolt, emnesrør og plastrør i ulike utførelser i ulike matrialer:
Les mer
Plater og bolt

Polyetylen plater og bolt har mange bruksområder. Enkel bearbeiding og sammenføyning gjør at vi kan lage lette og miljøvennlige produkter etter kundens ønske, som ikke ruster.

Materialet er giftfritt og motstandsdyktig overfor de aller fleste syrer og kjemikalier. Det egner seg derfor godt for bruk innenfor næringsmiddelindustrien, til kar, tanker etc. PEHD 500 er en hardere kvalitet som egner seg godt til skjæreplater og glideplater. Polyetylen er blant de mest miljøvennlige av alle plastmaterialer og kan gjenvinnes 100%.

Les mer
Uttrekksdeler
Utblokking/uttrekk av PEHD- trykkrør er en av våre spesialiteter. Ved hjelp av vår spesielle utblokking / uttrekkssteknikk kan vi lage utstikk i rør med diameter opp til Ø800mm PN6. Uttrekksdelene kan produseres med minimale byggemål og nøyaktig etter kundens spesifikasjoner. Utstikkene har ingen vinkelrett skjøt, men en strømlinjeformet radius som gir gunstig væskeflyt uten støy og vibrasjoner.
Les mer
Rør og rørdeler

Rør, rørdeler og plater/bolt i Polyetylen plast er basisen for de fleste av våre produkter.
Vi lagerfører, sveiser og bearbeider alt av Polyetylen rør og rørdeler i trykklasser PN4, PN6 og PN10. På bestilling leveres også PN3,2 og PN16, samt rør, plater og bolt i andre plastmaterialer.

Les mer
Segmentsveiste rørdeler
Vår utstyrspark omfatter også maskiner for å segmentsveise bend, grenrør og T-rør i alle standard dimensjoner fra 20mm - 1000mm. Trykklasser fra PN3,2 opp til PN16. Segmentsveiste grenrør lages kun for trykkløst system.
Les mer
Plastvarer

Rør, rørdeler og plater/bolt i Polyetylen plast er basisen for de fleste av våre produkter.

Les mer


© 2011 - PREPLAST INDUSTRIER AS - Tel: +47 71 26 65 50 - E-mail: post@preplast.no
 
Powered by Uni Micro Web