Forside Produkter Termoplast Kontakt Om oss Stilling ledig
      Du er her:   > Produkter > Sjøbasert oppdrett > Omega Arctic

Omega Arctic

Omega Arctic

Omega Arctic - robuste merder med lave levetidskostnader!

Omega Arctic merder har en svært fleksibel konstruksjon som jobber med naturkreftene.

Våre merder leveres uten bruk av stål. Dette gir våre kunder den fordelen at levetidskostnadene blir svært lave da korrosjon ikke forekommer. Alle merder fra Preplast Industrier AS er sertifiserte etter NS-9415.

 

Alle våre merder leveres med egenproduserte, håndsveiste lenker med ekstrem slitestyrke! Vår lenke til merder med ø400 flyterør har en bruddstyrke på over 15 tonn! For våre merder med flyterør på ø500 dobles slitestyrken til 30 tonn. Ved å sveise sammen separate deler på lenken fremfor å sprøytestøpe hele lenkekonstuksjonen unngår vi et velkjent problem med sprekkdannelser i klammer. I vår produksjon benyttes kun sertifiserte rør og plater. Kvaliteten i slite-/skadesonen på ytre del av klammer er dermed like god som for merdens flyterør og gir redusert fare for sprekkdannelser ved harde støt mot klammer når båter legger til i grov sjø.

 

Bunnring leveres etter kundens ønske, både med hensyn til vekt og type oppheng.

 

Preplast Industrier AS legger mye arbeid i hver enkelt merd. Dette gjør vi for å gi brukerne en enklere hverdag ved drift av anlegg med våre produkter.

 

Omega Arctic leveres med forhøyet gangbane hvilket forenkler arbeid med fortøyninger på flyterør og under spesielle operasjoner, som avlusing. Løsningen reduserer isdannelse og forbedrer dermed driftspersonellets sikkerhet og øker rømningssikkerheten på anlegget. Den håndlagde lenken er tilpasset den forhøyede gangbanen.

 

Omega Arctic leveres vanligvis med det lett gjenkjennelige gule rekkverksrøret for økt synlighet og forbedret sikkerhet! Merdene kan selvfølgelig også på kundens preferanser leveres med annen farge på rekkverksrøret.


Se også vår brosjyre om merder her: Brosjyre-Merder_NEW.pdf

 

 

 

Ta kontakt i dag for å høre hva vi kan tilby for å forbedre drift og sikkerhet på ditt anlegg!

Ønsker mer info
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
*


© 2011 - PREPLAST INDUSTRIER AS - Tel: +47 71 26 65 50 - E-mail: post@preplast.no
 
Powered by Uni Micro Web